24 uur
De Verkadefabriek bestaat 15 jaar!

24 uur

De Verkadefabriek bestaat 15 jaar!

  Dompel je onder in 24 uur non-stop film, theater, muziek, dans en goede gesprekken.

Er is parade op de gang, circus in het café, een dansmarathon in de foyer en toneel in de kantoren.

Eus interviewt Theo Maassen, Wilfried de Jong is gastheer in de Clubzaal en Javier Guzman verandert de Kleine zaal in zijn eigen comedy club. Zondag komt zelfs Ronald Goedemondt langs!

Er is theater, van mugmetdegoudentand, Lucas De Man, Nasrdin Dchar, Matzer Theaterproducties en Simon Heijmans tot De Theatertroep.

Verlies jezelf met een VR bril op je neus, volg de workshop ‘filmen met je smartphone’, leer mantra zingen, tangodansen of yin yoga en test je kennis in een van de quizzen.

Er is volop live muziek: van Spinvis en Janne Schra tot Bruut! samen met Anton Goudsmit. Muziek in de theaterzaal, maar ook bij het kampvuur op de binnenplaats en in de filmzaal met live soundtracks bij Nosferatu en Koyaanisqatsi.

’s Nachts dans je tot het ochtendlicht met Spatial, kijk je films die het daglicht niet kunnen verdragen of rust je uit in de ligbioscoop. Zondag gaan we vrolijk door en is er voor kinderen ook genoeg te doen, met voorstellingen, films en een mini-foodfestival.

Bekijk alle programma-onderdelen, blader door het programmaboekje en bekijk het blokkenschema.

 

In onze gratis festival app TimeSquare kun je per programma onderdeel doorklikken voor meer informatie          KOOP JE TICKET VOOR 24 UUR VERKADEFABRIEK         

Je koopt geen ticket per voorstelling, maar voor het hele festival óf een dagdeel. Je hebt keuze uit zaterdag + nacht, nacht, zondag en een passe-partout. Bekijk welke voorstellingen je graag ziet en welk dagdeel hier het beste bij past.


Zaterdag + nacht van za 16.00 uur tot zo 08.00 uur, €28 / Supporter €25


Nacht van zo 00.00 uur tot zo 08.00 uur, €10 / Supporter €10


Zondag van zo 08.00 uur tot zo 16.00 uur, €23 / Supporter €20 / Kind €5


Passe-partout van za 16.00 uur tot zo 16.00 uur, €45 / Supporter €40


 SFEERIMPRESSIE EDITIE 2014  

Hoe ziet dat eruit, 24 uur Verkadefabriek?
Vijf jaar geleden werden we tien en ook dat vierden we groots. Het was schitterend.

Bekijk de foto's van vijf jaar geleden.

       


HOE, WAT, WAAR, WANNEER?

                                                  24 UUR VERKADEFABRIEK                          
za 28 sep 16.00 uur - zo 29 sep 16.00 uur

Opening door Matzer TheaterproductiesA.H.J. Dautzenberg en Diederik StapelBest Dutch ShortsBoekdelenBuurman & Buurman marathon (2+)BRUUT! & Anton Goudsmit, Bring Your Own Beamer, Cat Video Fest (AL)Comedyclub met Javier GuzmanConny Janssen Danst DansmarathonDeep Sound YogaDe Gruffalo (3+)De Stilte - 3x3 (6+)De TheatertroepEus interviewt Theo MaassenFamiliequizFilmen met je smartphoneHet goede heertje - Matzer Theaterproducties en Simon HeijmansJanne SchraJochen OttenKampvuur met muzikale gastenKapsalon Romy (9+)Koyaanisqatsi met livemuziek, Lekker Weekend!LigbioscoopLucas de ManMan || CoMantra zingen en filmMarcek Hensemamugmetdegoudentand - SmoederNasrdin DcharNosferatu met livemuziekPanama PicturesRonald GoedemondtSanne Wallis de VriesSpatial, Spatial CinemaSpinvis met bandTaartrovers - Mini Food Festival (2+)Tango Libre met TangosalonTeddy's Last RideTheater Artemis - Al onze voorstellingen, maar dan in je hoofd (8+)Theater Artemis - Hallo DampkringTop 3 filmsVerkadequizVR installatiesWilfried de JongwYzer                                                         

Blader door het programmaboekje en bekijk het blokkenschema.

 

 

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!