24 uur
De Verkadefabriek bestaat 15 jaar!

24 uur

De Verkadefabriek bestaat 15 jaar!

De kaartverkoop is gestart! Koop hier je early bird tickets.

De Verkadefabriek bestaat 15 jaar en dat vieren we met jou. Niet in een kringetje, wel twee keer de klok rond met 24 uur Verkadefabriek.

Een onvergetelijk etmaal vol theater, film, dans, muziek, gesprekken en performances. In de theater- en filmzalen en ver daarbuiten. Waar je bekende gezichten terugziet en verrassende namen leert kennen. Waar je kijkt, ontdekt, luistert, danst, ligt, peinst, ondergaat en ontmoet. Van fluisterliedjes rond het kampvuur tot circus in het restaurant... dit mag je niet missen.

24 uur Verkadefabriek
za 28 sep 16.00 uur - zo 29 sep 16.00 uur 

Een tipje van de sluier
Wat kun je verwachten? Huisgezelschappen, trouwe bespelers van de Verkadefabriek, bijzondere filmprogramma's, activiteiten voor de hele familie - 24 uur om nooit te vergeten.

Wie was er in 2014 bij de 24 uur Verkadefabriek Dansmarathon? Wat een feest was dat: een etmaal muziek door je lijf, een etmaal mooie moves. Wie het langst danst. Uiteraard met af en toe een pauze, voor een snelle toiletstop of schoenenwissel. Ook deze 24 uur-editie kun je los tijdens de Dansmarathon.

Ook niet meer weg te denken uit de Verkadefabriek en dus zeker aanwezig tijdens 24 uur: de Theatertroep. En niet één dag, maar het hele weekend. Overal, in het hele pand. Zo ongeveer althans. Denk aan hun Vaudeville voorstellingen en hun bijdrage aan De laatste zomeravond - heerlijk toch!

Automatische updates in je tijdlijn ontvangen? Check hier in voor het evenement op Facebook

Foto's 24 uur Verkadefabriek 2014: Karin Jonkers