CFFF
Stay Hungry! Tijdens het City Food & Film Festival

CFFF

Stay Hungry! Tijdens het City Food & Film Festival

We hebben vijf dagen lang gegeten en genoten, geschonken, geproost en film gekeken. Met taartenbakkers en topkoks, theatermakers en vinologen. Ze lieten je gerechten proeven, van ver en dichtbij, geïnspireerd op film of muziek. 

Zet 'm alvast in de agenda, volgend jaar vindt het City Food & Film Festival plaats van woensdag 8 t/m zondag 12 mei.

Geniet nog even na en bekijk de foto's (door: Angeline Swinkels):

Woensdag 10 mei
Klik hier voor de foto's

Het City Food & Film Festival werd geopend met een smakelijk diner bereid door Harrie Hendriks, voormalig eigenaar en chef-kok van restaurant De Opera. Hij serveerde een bonte verzameling international barfoods; gebaseerd op de openingsfilm Schumann's Bar Talks.



Donderdag 10 mei
Klik hier voor de foto's

Joël Broekaert legde ons fijntjes uit waarom eten van Kop tot Staart zoveel gelukkiger maakt en Pollevie serveerde een 'Fair' diner. We aten in het donker en kinderen maakten een hemelse picknick met topchef Naresh.



Vrijdag 11 mei
Klik hier voor de foto's

Wat voor invloed heeft muziek op je smaak? Erik van Loo kookte een bijzonder vijfgangendiner op snerpende gitaren en violen. Er werd gestreden in de Clubzaal tijdens de Grote Food Quiz, gefietst en gelopen tijdens de safari's en gebarbecued met David Pauka.



Zaterdag 12 mei
Klik hier voor de foto's

Zaterdag gingen we op reis, door onze eigen stad op Stadsafari, naar Syrië met Sien Vanmaele, naar Japan met de film Ramen Heads en naar de Veluwe, waar het jachtseizoen geopend is. Wildslager Herman Ter Weele en topchef Eric-Jan Fransen bereidden een Wild diner.



Zondag 13 mei
Klik hier voor de foto's

Op moederdag bakte Heel Holland Bakt-winnaar Hans Spitsbaard een heerlijke frisse lente taart. Stijn, van Wijn bij Stijn, schonk zes heerlijke biologische wijnen geïnspireerd op de film Kissed by the Grape en Happaz verzorgde een heerlijk filmdiner met na afloop een uitbundig taartenbuffet!