Afwasser gezocht

Afwasser gezocht

Tot aan je ellebogen in het sop!

Ooit een koekjesfabriek… Nu dé culturele ontmoetingsplek van Den Bosch. In de Verkadefabriek komt het goede samen: kunst & cultuur en eten & drinken. Met een eigenwijs en kunstzinnig programma zetten we hart en hoofd in beweging. Het drukbezochte café-restaurant is elke dag vanaf 11.00 uur open en is het kloppende hart van de Verkadefabriek. Hier komt iedereen en alles samen. En.. dit levert een boel afwas op. Een heleboel.

Binnen ons team in de keuken zijn we per direct op zoek naar een AFWASSER. We zoeken zowel iemand die een vast aantal uren wil komen werken, als een oproepkracht.

Natuurlijk, er zijn vast genoeg plekken waar jij aan de slag kunt. En afwassen is misschien niet je allergrootste hobby. Maar er is geen plek zoals de Verkadefabriek. Hier kun je lekker bijverdienen (salaris conform horeca CAO), in een tof team dat hard werkt en ervan houdt om bergen (afwas) te verzetten. Er is hier geen dag hetzelfde, al beginnen we vaak met koffie en eindigen we graag met een biertje.

Jouw toekomstige werk
In een drukke zaak is het gezellig werken. Maar hoe drukker, hoe meer afwas. Daarom werk je altijd met iemand samen. Zo blijf je de bergen de baas. In de Verkadefabriek werkt een gedreven team professionals en jouw inzet is een onmisbare schakel tussen de keuken en het restaurant. We zijn daarom elke dag blij dat jij er bent, zowel in het weekend (overdag of ’s avonds) als doordeweeks (avond). 

Over jou

  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Je bent enthousiast, georganiseerd en gedreven
  • Teamspirit is jouw middle name

Wil je meer informatie, of stroop jij je mouwen op om ons team te komen versterken, neem dan contact op met Anneke Lemmers via 073 68 18 170 of annekelemmers@verkadefabriek.nl. Langskomen in het restaurant mag natuurlijk ook! 

Acquisitie n.a.v. deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.