Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Anneke van Giersbergen

Zingt Kate Bush

‘Niemand zou je de muziek van Kate Bush toevertrouwen, behalve Anneke van Giersbergen’, twitterde een bezoeker na afloop van een van Annekes solo-optredens en dat zette de zangeres aan het denken. Ze brengt met deze vierde theatertournee een prachtige ode aan Kate Bush.

Als tiener ontdekte ze de muziek van Kate Bush en had ze het album Hounds of Love grijsgedraaid. Ze was betoverd, door die stem, die gehalte, die bewegingen. Een fascinatie die altijd is gebleven en die ze nu de zalen in zingt. Een eerbetoon met een persoonlijke twist. Anneke heeft een eigen creatieve en persoonlijke draai aan de songs gegeven.

Over Anneke van Giersbergen

Anneke heeft een van de meest veelzijdige stemmen van Nederland: krachtig én kwetsbaar. Ze werd bekend als frontvrouw van The Gathering, maar inmiddels heeft ze al vele jaren een succesvolle solocarrière. Dat ze een muzikale kameleon is, blijkt uit de samenwerkingen met artiesten als Devin Townsend, Anathema, IJslandse folkgroep Árstíðir en BLØF. Daarnaast horen miljoenen mensen jaarlijks haar als stem in de Efteling-attractie Baron 1898.

Datum do 06-01
Tijd 20:30 - 21:00
Genre Muziek
Prijs € 21,00 Normaal
€ 19,00 Supporter
Bestel tickets
Ga verder met bestellen Account activeren