Theatergroep Bambie

Theatergroep Bambie

Bambie 20

De woedende versie
Absurdistisch Fysiek
Theatergroep Bambie

Theatergroep Bambie

Bambie 20

De woedende versie
Absurdistisch Fysiek
Theatergroep Bambie

Theatergroep Bambie

Bambie 20

De woedende versie
Absurdistisch Fysiek

Het conflict begint al bij je geboorte, het is de bedoeling dat we ons netjes tot alles en iedereen verhouden. Daar kan je goed kwaad van worden. Maar woede is tegenwoordig ‘een gast die alleen onder strenge voorwaarden welkom is’, aldus filosoof Peter Sloterdijk. In BAMBIE 20 krijgt de woede alle ruimte. Want het zorgt ook voor een veranderende, creatieve en zelfs heldhaftige aanwezigheid. Wie explodeert wordt één met z’n impulsen en heeft even geen last van twijfels.

In BAMBIE 20 is de woede een autonome kracht die in en door de mensen raast. Die zich nooit helemaal laat onderdrukken en de (goede) wil van het individu overstijgt.

In absurdistische, fysieke uitvergrotingen met herkenbare trekjes zorgen de aanvallen van drie figuren voor een anderhalf uur durend non-stop conflict. Vrolijkmakend en bevrijdend. In alle mogelijke implosies en explosies leven ze zich uit. Op elkaar en zichzelf, op het leven in het algemeen, op de krant én op het interieur.

BAMBIE 6, 8 en 20

Gerindo Kartadinata, Paul van der Laan en Jochem Stavenuiter maakten eerder ook samen BAMBIE 6 en BAMBIE 8, waarvoor ze allebei de VSCD-Mimeprijs wonnen. Geluidenmagiër Wim Conradi ondersteunt de voorstelling ritmisch en muzikaal.

Credits

Idee en spel

Jochem Stavenuiter, Paul van der Laan, Gerindo Kartadinata

Eindregie

Marijn van der Jagt

Spelcoach

Ibelisse Guardia Ferragutti

Geluidsontwerp

Wim Conradi

Lichtontwerp en techniek

Manuel Boutreur

Beeld

Hester Jolink

Kostuums

Atty Kingma

Scènefoto’s

Ben van Duin

Datum wo 21-12
Tijd 20:30
Genre Theater
Prijs € 19,00 Normaal
€ 17,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop start 20-12-2022 om 20:30 uur
Bestel tickets

Ook interessant voor jou