Beth & Flo

Beth & Flo

Ander onderwerp

Jij hoort ‘m toch ook? Die stem in je hoofd, die fluistert, buldert, dramt. De stem die kleuterdeuntjes zingt op een tergend trage beat.

Hij geeft genadeloos kritiek, of laat je wegdromen van de werkelijkheid. Beth & Flo horen hem elke dag en ze zouden hem het liefst negeren, door keihard Rachmaninov te spelen of een razendsnelle etude van Chopin. Nee, liever het gesprek met die stem niet aangaan. Liever een ander onderwerp, alsjeblieft. 

De tweede voorstelling van Beth & Flo is persoonlijk en doet soms een beetje pijn. Waarbij de pianomuziek van grote componisten als Rachmaninov, Scriabin en Bach zorgt voor knetterend vuurwerk en misschien, als het nodig is, voor troost.

Over Beth & Flo

Beth & Flo staan voor de unieke combinatie van cabaret en klassieke muziek. Met sketches, prachtig tweestemmig gezongen liedjes en virtuoos pianospel overdondert dit duo de theaters.

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood. Met hun tweede avondvullende voorstelling mogen Beth & Flo natuurlijk niet ontbreken in het lijstje Young Blood voorstellingen.

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 30 en door het jaar heen komen er zelfs nog een aantal bij.

Ja, vertel me meer over die pas!

Over Niet wat je denkt

‘’Vrolijk, levendig en met aanstekelijk enthousiasme’’

Theaterkrant

''Een veelbelovend cabaretduo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes.’’

Jury AKF
Datum do 01-02
Tijd 20:15
Genre Cabaret
Prijs € 17,00 Normaal
€ 15,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 31-1-2024 om 20:15 uur
Bestel tickets

Ook interessant voor jou