Bijzijn is meemaken: Maxime Dreesen

Bijzijn is meemaken: Maxime Dreesen

Your cruising Utopia

Queer Arts Festival Gratis toegang

Ja, je leest het goed. Jij maakt mee. De maker stelt jou de vraag in plaats van andersom. We geven makers de ruimte om hun onderzoek in een vroeg stadium te delen met het publiek zodat een nieuwe taal en verbreding kan ontstaan binnen hun queerminded thematieken. Ben je erbij?

Hoe zou je leven eruitzien als jij je seksualiteit opnieuw kon onderzoeken in de openbare ruimte in plaats van in een private ruimte? 

In aanloop van de nieuwe voorstelling PEEKABOO neemt theatermaker Maxime Dreesen je mee op verkenning van mogelijke cruising utopia. Hoe ziet jouw visioen van de wereld als seksspeeltuin eruit? Een utopie die via cruising nieuwe manieren van contact kan verbeelden. 

Er is geen revolutie, zonder een seksuele revolutie! Uit de slaapkamer, de straat op!


Meer Bijzijn is meemaken? Dat kan!
Op vrijdag 7 juni werkt Barnaby Savage in de Serre.
En op zondag 9 juni is Blond & Cynisch er aan het werk.

Queer Arts Festival

Van vr 7 t/m zo 9 juni in de Verkadefabriek

Het Queer Arts Festival is een festival vol queer kunst, in de breedste zin van het woord. Verwacht spannende makers die tekenen voor inspirerende, grappige of ontroerende verhalen. Met de nodige festivalvibes, verrassend flaneerprogramma, films, karaoke, stand-up comedy, workshops, een heerlijk Qlub Verkade-feest en nog veel meer. Niet te missen dus deze tweede editie!

Programma & dagkaarten
Queer Arts Festival
Datum za 08-06
Tijd 19:00 tot 20:00
Prijs Gratis entree 
Zaal Serre
Bestel tickets

Ook interessant voor jou