Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Kroonenberg

Blue Room Sessions

Philip Kroonenberg schrijft zolang hij muziek maakt zijn eigen songs over alles wat hem beroert, van wereldse zaken tot familieleed of juist de liefde die hij voelt voor alles wat zijn hart sneller doet kloppen.

In de jaren ‘80 trok hij met Ad VanderVeen samen naar de VS om als Personnel een elpee op te nemen met baslegende Leland Sklar. Daarna heeft Philip vooral onder zijn eigen naam een aantal prachtige cd’s gemaakt die lovende recensies kregen.

In de jaren voor Personnel speelde hij als Hagenees met andere bekende jongens uit Den Haag waaronder musici van Living Blues en Eelco Gelling van Cuby onder de naam Freelance Band. Met op bas Aadje van Pijlen die ook deel uitmaakt van dit nieuwe trio waarbij ongehoord hard gegrooved wordt in de swampy Louisiana traditie. Niet te veel solowerk maar diepe rhythms, aangestuurd door Sjoerd van Bommel op drums.

Philip met zijn ongeëvenaarde fingerpickingstyle, Aad als diepe ronkende onderkant en Sjoerd als vrije drummer/percussionist, met driestemmige zang. De heren zijn nu op gezegende leeftijd om alle poespas terzijde te schuiven en tot de kern van de zaak te komen, simpel maar diep!

Datum di 18-01
Tijd 20:30 - 22:30
Genre Muziek
Prijs € 17,00 Normaal
Ga verder met bestellen Account activeren