Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Christina Martin en Dale Murray

Blue Room Sessions

Helaas gaat deze voorstelling niet door. Vanwege de aanhoudende coronadreiging heeft Christina Martin besloten om de Europese tour te annuleren.

Met een stem die vergelijkingen oproept met Emmylou Harris en Lucinda Williams, treedt Christina overal op met haar akoestische gitaar. Ze vertelt haar verhalen in kleine zalen en theaters met een luisterend publiek. Haar muziek is krachtig en ritmisch maar tegelijkertijd ook kwetsbaar en inspirerend.

De muziek van Christina is een cross-over van folk, pop en alt-country. Ze is winnaar van diverse Awards in Nova Scotia en heeft al meer dan 650 optredens in Noord-Amerika, Duitslang en Ierland op haar naam staan.

Dave Murray is een singer-songwriter, muzikant (quitar, pedal steel, lap steel, dobro, keyboards) en producent. Hij werd onlangs bekroond met een East Coast Music Award en voor de uitvoering van zijn songs op zijn nieuwste album Dream Mautain Dream.

Dave begon zijn muzikale carrière in de late jaren ’90 in Halifax met de bekende alt-country groep The Guthries. In 2005 kwam zijn debuutalbum Brighter Lives, Darker Side uit.

Datum di 05-04
Tijd 20:30 - 22:30
Genre Muziek
Prijs € 17,00 Normaal
Ga verder met bestellen Account activeren