Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Jellyman's Daughter

Blue Room Sessions

Geniet van een avond vol opzwepende gitaar, lieftallige klinkende mandoline en emotionele klanken van de cello in de Blue Room Sessions.

Jellyman’s Daughter is een duo uit Edinburgh, Schotland en bestaat uit Emily Kelly (vocals, gitaar en mandoline) en Graham Coe (vocals, cello, gitaar, mandoline en keyboards). Samen maken ze muziek uit veel verschillende stijlen: folk, rock, soul en bluegrass.

Emily en Graham schrijven samen hun songs en focussen zich daarbij op het ontwikkelen van ‘iets nieuws.’ Daarvoor maken ze gebruik van de intieme mix van hun stemmen en de soms wilde en emotionele klank van de cello, opzwepende gitaar en de lieftallig klinkende mandoline. Dit zorgt voor onverwachte klankkleuren en spanning in hun muziek.

Jellyman’s Daughter heeft inmiddels twee albums uitgebracht. Het meest recente album heet Dead reckoning, waarop 10 zelfgeschreven songs staan. Ook heeft het duo de afgelopen jaren op diverse festivals gespeeld en prijzen in de wacht gesleept. Zoals de Best Acoustic Act in the Scottish Alternative Music Awards. Ook op het Europese vasteland werd er regelmatig opgetreden, waaronder bij ons kleine ‘broertje’ Roots in Heusden.

“Fans of folk and Americana will be entranced by their music and gorgeous singing... spine-tingling”

Daily Express
Datum di 07-06
Tijd 20:30 - 22:30
Genre Muziek
Prijs € 17,00 Normaal
Bestel tickets
Ga verder met bestellen Account activeren