Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Henhouse Prowlers

Henhouse Prowlers

Blue Room Sessions

De Henhouse Prowlers zijn een bluegrassband uit Chicago. De term ‘Newgrass’ zou ook op deze band van toepassing kunnen zijn, omdat ze aansluiten bij de hedendaagse bluegrasstrends in de USA en Canada. De Henhouse Prowlers schrijven veel van hun songs zelf en slagen erin de traditionele elementen van de Bluegrass in de richting van een volkomen eigen stijl te duwen.

De band is zeer actief met zo’n 175 optredens per jaar en ze hebben inmiddels al 25 landen aangedaan. De Henhouse Prowlers zijn cultureel ambassadeurs in samenwerking met de US State Department. Dat geeft ze de mogelijkheid om onder andere op te treden in Afrikaanse en Aziatische landen. In het kader van deze samenwerking verzorgen de Henhouse Prowlers ook educatieve programma’s voor schoolkinderen.

De band bestaat uit 4 topinstrumentalisten die ook ieder op vocaal gebied hun mannetje staan. De harmonies klinken verbluffend mooi en elk bandlid soleert op hoog niveau op zijn instrument. De optredens van de Henhouse Prowlers zijn erg dynamisch om te zien én horen.

Het concert van de Henhouse Prowlers belooft een spetterende afsluiting te worden van het Blue Room Sessions seizoen 2021/2022

Bezetting

John Goldfine: contrabas en vocals.
Ben Wright: 5-snarige banjo en vocals.
Kyle O’Brien: Mandoline, fiddle en vocals.
Chris Dollar: gitaar en vocals.

Datum di 21-06
Tijd 20:30 - 22:30
Genre Muziek
Prijs € 20,00 Normaal
Bestel tickets
Ga verder met bestellen Account activeren

Ook interessant voor jou