Camilla Blue

Blue Room Sessions

Camilla Blue (Joyce Deijnen) schrijft haar eigen teksten, zingt, speelt piano, gitaar en laat zich vooral inspireren door grootheden als Leonard Cohen, David Bowie, Beth Hart en Nina Simone.

Samen met haar band speelt ze een combinatie van de bekende nummers van haar album Blue én van het nieuwe album Yellow. Autobiografische songs die zweven tussen licht en donker.

Joyce put veel inspiratie voor haar nummers uit haar jeugd die niet altijd even makkelijk was. Joyce groeide op bij pleegouders in Lithoijen (bij Oss) . Ze vindt dat ze veel aan haar pleegouders te danken heeft en om die reden is ze actief bij een stichting die zich het lot van pleegkinderen aantrekt.

In najaar 2021 stond Camilla Blue al een keer op ons podium in de Clubzaal. Gezien de enthousiaste reacties van het publiek komt Camilla Blue op 6 juni 2023 weer naar De Verkadefabriek.

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood

En Camilla Blue? Ondanks het feit dat ze al een paar albums op haar naam heeft staan en haar inspiratie haalt uit muzikanten die van een heel andere generatie zijn dan zijzelf, is ze jong en veelbelovend en voegen we haar héél graag toe aan het rijtje Young Blood voorstellingen! 

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 30 en door het jaar heen komen er zelfs nog een aantal bij. 

Ja, vertel me meer over die pas!

Vocals, gitaar, piano Joyce Deynen
Gitaar Coos van de Klundert
Basgitaar Shaquille Pentury
Drums Daan van der Vorst
Synthesizer en piano Melchior Huurdeman
Datum di 06-06
Tijd 20:30 - 22:30
Genre Muziek
Prijs € 18,00 Normaal
Bestel tickets