David Luning & Ben Dubin

David Luning & Ben Dubin

Blue Room Sessions

David Luning is een uit Californië afkomstige singer-songwriter die opgroeide tussen de Redwoods ten noorden van San Fransisco. 

Aanvankelijk speelde hij uitsluitend stevige rockmuziek, maar toen hij kennis maakte met de muziek van John Prine werd hij gegrepen door het Americana-virus. David heeft inmiddels al op tal van podia gestaan in de USA en in oktober 2018 stond David op Rambin’ Roots in Utrecht. Hij was daar samen met bassist en mondharmonicaspeler Ben Dubin.

De optredens van David Luning worden gekenmerkt door een grote mate van muzikaliteit, vertaald in uit het leven gegrepen songs met een flinke dosis humor en zelfspot. David heeft een eigen stijl, maar als hij toch ergens mee vergeleken moet worden zou dat Ray Lamontagne kunnen zijn.

David heeft inmiddels twee albums uitgebracht. Zijn eerste album was Just Drop On By uit 2014. In 2017 werd zijn onder eigen beheer tweede album uitgebracht met de titel Restless. Het album is geproduced door Karl Derfler die ook onder andere werkte met Tom Waits en Dave Matthews.

Datum di 09-04
Tijd 20:30 - 22:30
Genre Muziek
Prijs € 20,00 Normaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou