Hannah Aldridge

Hannah Aldridge

Blue Room Sessions

Hannah Aldridge

Hannah Aldridge

Blue Room Sessions

Muziek zit Hannah Aldridge in de genen. Ze is de dochter van songwriter, muzikant en producer Walt Aldridge. Haar optredens zijn bijzonder energiek en met haar doorleefde stemgeluid neemt ze je mee langs sfeervolle ballads en slepende southern rock.

Als twintiger begon Hannah songs te schrijven en met hulp van singer-songwriter Jason Isbell bracht ze haar debuutalbum Razor Wire uit. Dit album kreeg lovende kritieken en bevat een mix van stevige nummers en ballads. Hanna schrijft prachtige songs met sterke teksten en pakkende melodieën. De songs worden gekenmerkt door een zekere eenvoud, maar dat versterkt allen maar de kracht die ervan uitgaat. Haar stem heeft een rauw randje, zodat het geheel doorleefd klinkt.

Haar live-optredens zijn bijzonder energiek en ook al speelt ze solo, heb je niet het idee, dat je iets mist.

In 2017 kwam haar album Gold Rush uit. Ook dit album bevat stevige nummers, mooie sfeervolle ballads en slepende southern rock. Het album bereikte zelfs de prestigieuze Americana Music Association Charts. Pa Aldridge, die aanvankelijk eigenlijk een toekomst zag als klassiek pianiste voor zijn dochter, kan trots zijn op haar prestaties.

Datum di 07-05
Tijd 20:30 tot 22:30
Prijs € 20,00 Normaal
Zaal Clubzaal
Bestel tickets