Martha Fields Band

Martha Fields Band

Blue Room Sessions

Martha Fields is een in Texas wonende singer-songwriter die ook wel bekend staat onder de naam Texas Martha. Haar roots liggen echter meer naar het oosten in het Appalachengebied van Kentucky en West-Virginia. 

Haar songs zijn krachtig gecomponeerd en vinden vaak hun oorsprong in familieverhalen van ouders en grootouders in Appalachia. Martha heeft in 2021 in Nashville het album Headed South opgenomen. Martha putte voor de nummers van dit album uit de rijke traditie van Folk, Bluegrass en Country.

Haar optredens worden gekenmerkt door energie, vitaliteit, een zekere mate van zelfspot en een tikje humor. Samen met Franse topmuzikanten toert ze door Europa toert. In 2017 trad Martha, samen met snarenvirtuoos Manu Bertrand, op bij Roots in Heusden. Ze brengt op 22 juni behalve Manu (dobro, banjo, mandoline en pedal steel) nog vier andere Franse toppers mee. Namelijk Urbain Lambert (gitaar), Serge Samyn (contrabas), Denis Bielsa (drums) en Olivier Leclerc (fiddle). Verwacht niet alleen een vol podium, maar ook een avond vol muzikaliteit en dynamiek!

Datum di 05-03
Tijd 20:30 - 22:30
Genre Muziek
Prijs € 20,00 Normaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou