Nienke Dingemans + Band

Nienke Dingemans + Band

Blue Room Sessions

De 18-jarige singer-songwriter Nienke Dingemans wordt gezien als bluestoptalent, maar haar muziek strekt zich ook uit tot soul, country en jazz.

Ze wordt begeleid door haar producers Joost Verbraak (Swamp Dogg, Verbraak | van Bijnen) en Jan van Bijnen (Freek de Jonge, Rob de Nijs, Alex Roeka, Jim Keller) en bassist Joris Verbogt (Mattanja Joy Bradley). Samen halen ze met hun muziek de Amerikaanse roots naar Nederland.

Nienke Dingemans heeft ondanks haar jonge leeftijd een krachtige en doorleefde zangstem met karakter. Met haar eigen liedjes heeft ze veel succes: festivals, Radio Veronica, live interview NPO2 bij North Sea Jazz, nominatie voor beste CD door de Dutch Blues Foundation en een column van Mart Smeets in de VARA-gids volledig gewijd aan haar EP.

Young Blood

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood. Met haar 18 jaar mag Nienke Dingemans niet ontbreken in de lijst van Young Blood voorstellingen. 

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 30 en door het jaar heen komen er zelfs nog een aantal bij. 

Datum di 20-02
Tijd 20:30 - 22:30
Genre Muziek
Prijs € 20,00 Normaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou