Stéphanie Struijk Trio

Stéphanie Struijk Trio

Blue Room Sessions

Van de Amerikaanse highway via een Drentse keukentafel naar de intimiteit van het theater. Singer-songwriter Stephanie Struijk, voorheen bekend als Stevie Ann, is weer terug in de Blue Room Sessions met liedjes over Limburg en hoe het was geweest als ze daar was gebleven.

Stephanie bracht tot nu toe vijf studio-albums uit. Haar Engelstalige debuutalbum Away From Here werd bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Ze ontving voor haar werk een Zilveren Harp en speelde op festivals als Pinkpop en Concert at Sea.

In 2016 schreef ze samen met Daniël Lohues haar eerste solo-album tijdens een roadtrip door Amerika. Terwijl ze van Los Angeles naar Minneapolis reisde merkten ze dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in haar eigen taal. ''Ik kon me in het Engels goed uitdrukken, maar het Nederlands is meer eigen. Het geeft me meer vrijheid als ik schrijf.” Deze switch is haar goed bevallen. Er kwamen meer en meer liedjes in de moerstaal uit de pen gerold. Liedjes over haar geboortegrond, Limburg, en hoe het was geweest als ze daar was gebleven. 

De zin “Zoek ik nou een plek met een tuintje en een hek, of een gevoel waar ik mezelf naartoe kan brengen” uit Bijna thuis is kenmerkend voor haar troubadour’s leven. Op haar nieuwste album Fijn Zo gaat Stéphanie verder op de ingeslagen weg. Met prachtige sfeervolle luisterliedjes, waarbij de teksten recht uit het hart komen. Met wederom songs van Daniël Lohues en muzikale duizendpoot Joost Oskamp.

Datum di 09-01
Tijd 20:30 - 22:30
Genre Muziek
Prijs € 20,00 Normaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou