VanWyck

Blue Room Sessions

NL

Intrigerende alt folk songs over een man die aanspoelt op een wonderlijk eiland en niet meer weet wie hij is.

VanWyck bracht drie albums uit die lovende kritieken kregen in de muziekpers. Zo kreeg de Amsterdamse meer dan drie miljoen streams op Spotify. In april verschijnt bij Excelsior Recordings een nieuw album met als titel Epic Tale of the Stranded Man. Twaalf nummers die zowel tekstueel als harmonisch een verhaal vertellen over een man die aanspoelt op een wonderlijk eiland en niet meer weet wie hij is.

Tijdens het concert neemt VanWyck je mee naar dit eiland en leert ze je dat verbeelding geen grenzen kent, dat vrijheid soms te vinden is in hele kleine kamers en dat dapperheid en kwetsbaarheid vaak hand in hand gaan.

Stijl en stemgeluid van VanWyck doen denken aan artiesten als Natalie Merchant, Laura Marling en Margot Simmons (Cowboy Junkies).

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood

We selecteerden ook VanWyck voor deze categorie voorstellingen.

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 30 en door het jaar heen komen er zelfs nog een aantal bij. 

Ja, vertel me meer over die pas!

Bezetting

Gitaar en vocals

Christien Oele

Bas, gitaar en zang

Reyer Zwart

Drums

Rowin Tettero

Piano en vocals

Paul Bond

Releasedatum
Tijdsduur
Kijkwijzer
Datum di 20-06
Tijd 20:30 - 22:30
Genre Muziek
Prijs € 20,00 Normaal
Bestel tickets