Boban Benjamin Braspenning

Boban Benjamin Braspenning

Boompje Beestje

Boompje, Beestje: een muzikale cabaretshow over woningnood. Geschreven vanuit zijn studentenkamer, waar hij noodgedwongen is blijven hangen.

Daarom duikt hij – namens de pechgeneratie – in de wereld van de woningmarkt. Dat doet hij met piano, gitaar en een geestige gedachtegang. Hier stuit hij op woonkloven, sprookjes en financiële ratsen van vermogenden.

Opgegroeid aan de periferie van de kak en als afgestudeerd econoom en ethicus, kan hij niet anders dan zich daar dubbelzinnig toe verhouden. Met aanstekelijk enthousiasme en opgewekt cynisme houdt hij het publiek een scherpe spiegel voor. Een spiegel waar hij zelf maar moeilijk in kan kijken.

Over Boban

Boban Benjamin Braspenning (1994) is winnaar van de jury- als publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Hij was te zien bij De Slimste Mens, Spijkers met Koppen en ging viraal op Dumpert. Daarnaast is hij schrijver van een kinderboek over banken (Het Bankenwezen: Een waargebeurd sprookje), wat hij presenteerde in Koninklijk Theater Carré.

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood. Boban staat met zijn eerste avondvullende programma op de planken, dat past wel bij het idee van Young Blood! 

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 30 en door het jaar heen komen er zelfs nog een aantal bij.

Ja, vertel me meer over die pas!
Datum vr 05-04
Tijd 20:15 tot 21:45
Prijs € 17,00 Normaal
€ 15,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 4-4-2024 om 20:15 uur
Zaal Kleine Zaal
Datum za 06-04
Tijd 20:15 tot 21:45
Prijs € 17,00 Normaal
€ 15,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 5-4-2024 om 20:15 uur
Zaal Kleine Zaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou