Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Brabants Jazz Orkest

A Jazzy New Year

Vol enthousiasme luidt Het Brabants Jazz Orkest het nieuwe jaar sfeervol in met hun traditionele nieuwjaarsconcert. Dit jaar zijn jazz-zangeres Fay Claassen en de Duitse saxofonist Paul Heller te gast.

Het Brabants Jazz Orkest o.l.v. Jeroen Doomernik brengt een gevarieerd muzikaal programma en verrassende gasten. Het orkest heeft zijn thuisbasis in ’s-Hertogenbosch, maar bestaat uit muzikanten uit geheel Brabant (én net daarbuiten). Het orkest musiceert op hoog niveau en levert met zijn vele bijzondere concerten een waardevolle bijdrage aan het muzikale klimaat van Brabant en de stad ’s-Hertogenbosch. Kenmerkend voor Het Brabants Jazz Orkest zijn de samenwerking met verrassende gasten en de eigenzinnige repertoirekeuze, variërend van traditionele arrangementen tot werk van hedendaagse componisten en arrangeurs. De combinatie van deze Brabantse bigband met Fay Claassen staat garant voor een onvergetelijke start van het jaar 2022. Graag brengen Het Brabants Jazz Orkest en Fay Claassen samen met jou een Nieuwjaarstoast uit!

In eerdere edities van Jazzy New Year waren onder anderen Ellen ten Damme, Gerard van Maasakkers, Shirma Rouse, Edwin Rutten en Eric Vloeimans te gast.

Datum zo 02-01
Tijd 15:00 - 17:00
Genre Muziek
Prijs € 18,50 Normaal
€ 16,50 Supporter
Bestel tickets
Ga verder met bestellen Account activeren