Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Buitenbios / Sound of Metal

Nadat metaldrummer Ruben te horen krijgt dat hij zijn gehoor zal verliezen probeert hij balans te vinden in zijn leven, nu zijn carrière voorbij is.

Op een dag wordt Ruben overvallen door ernstig oorsuizen, dat in korte tijd overgaat in doofheid. Ruben wordt overweldigd door angst en depressie en al snel komen verslavingen uit het verleden weer naar boven.

Op aandringen van zijn vriendin Lou gaat hij naar een afkickcentrum voor doven, gerund door Joe, een excentrieke dove veteraan. Deze wereld van stilte en Joe’s strikte en oplettende zorg zijn confronterend voor Ruben die zich nooit eerder zo open heeft moeten stellen. Maar de liefdevolle herinnering aan het geluid van zijn oude leven weerklinken in zijn hoofd en roepen hem op om terug te keren...

Buitenbios

Het is weer zomer in de Verkadefabriek! Kom als de zon ondergaat kijken naar de nieuwste films en fijne klassiekers op onze binnenplaats. 

Zak samen onderuit met een fris wijntje en koud speciaalbiertje en geniet van de zwoele zomeravonden. Van donderdag 1 juli t/m zondag 5 september zie je films in de Buitenbios.

Bekijk hier het programma

"De Engelse acteur Riz Ahmed draagt Sound of Metal"

de Volkskrant

Regie

Darius Marder

Cast

Riz Ahmed, Paul Raci, Olivia Cooke

Genre

Drama / Muziek

Land

VS

Releasedatum

06-09-2019

Tijdsduur

121 minuten

Kijkwijzer

12+

Datum vr 27-08
Tijd 21:45 - 00:05
Genre Film
Prijs € 10,50 Normaal
€ 9,50 Supporterpas
Bestel tickets
Ga verder met bestellen Account activeren

Ook interessant voor jou