Buitenbios 2024 / Babes

Pamela Adlon

In New York City zijn jeugdvriendinnen Eden (Ilana Glazer) en Dawn (Michelle Buteau) onafscheidelijk, alleen zitten ze in compleet verschillende levensfases: Dawn is net bevallen van haar tweede kindje, terwijl Eden een zorgeloos vrijgezellenbestaan leidt.

Maar wanneer Eden na een onenightstand plots ontdekt dat ze zwanger is, wordt haar zelfstandige leven op z’n kop gezet. Zonder partner of familie om op terug te vallen, heeft ze meer dan ooit de steun van haar beste vriendin nodig. Met Babes geven ‘Broad City’-schrijvers Ilana Glazer en Josh Rabinowitz en regisseur Pamela Adlon (‘Better Things’) een onverbloemde, rauwe kijk op zwanger zijn en vrouwelijke vriendschap. 

Deze hilarische en oprechte komedie duikt in de complexiteit van volwassenheid en ouder worden met een mix van lachen, tranen en weeën.

Goed om te weten

- De film gaat altijd door! Als het regent verhuizen we naar binnen.
- Bestel aan de bar een koeltas met je favoriete drankjes. Handig, want er zit geen pauze in de film. Eigen consumpties zijn niet toegestaan.
- Voor de beste filmervaring krijg je een koptelefoon, die zijn makkelijk in te stellen naar jouw wensen

Alle info

Buitenbios

De hele zomer lang draaien we de nieuwste films en fijnste klassiekers op onze binnenplaats. Zak als de zon ondergaat onderuit met een fris wijntje of koud biertje en zet een draadloze koptelefoon op voor de beste filmervaring.

Bekijk het programma
Buitenbios

Regie

Pamela Adlon

Cast

Ilana Glazer, Michelle Buteau

Genre

komedie

Land

VS

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Tijdsduur

Nog niet bekend

Kijkwijzer

12+

Datum za 10-08
Tijd 21:45 tot 23:50
Prijs € 12,00 Normaal
€ 11,00 Supporter
€ 8,50 Student
Zaal Buitenserre
Bestel tickets

Meer Buitenbios

Kies een taal