Buitenbios im Schnee / Neem Me Mee

Will Koopman

We toveren onze binnenplaats om tot een winter-film-paradijs!
Film Buitenbios

Zes 70-plussers, onbekenden van elkaar, gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid; met elkaar en met de jonge reisleider Thijs die de organisatie zwaar onderschat heeft. 

Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfort zone. Je bent ten slotte nooit te oud voor nieuwe ervaringen.

Buitenbios im Schnee

We toveren onze binnenplaats om tot een winter-film-paradijs! In de kerstvakantie zie je de fijnste (kerst)films in de buitenlucht. Kleed jij je dik aan: skipakkie, mutsje, snowboots. Dan zorgen wij voor de rest.

Een winterse binnenplaats, een mooie film, glühwein en warme choco, lekkere hapjes, fleecedekentjes, verwarmde kussens en een koptelefoon (fijn voor geluid én warme oren). Het beloven mooie winteravonden te worden!

Tip: neem je eigen mok mee! Dan krijg je korting op je warme choco of Glühwein!

Het volledige programma
Buitenbios im Schnee

Meest gestelde vragen

Wat kost een kaartje? Hoe blijf ik warm? Wat als het gaat regenen? Waar kan ik parkeren? Valt er iets te snacken? Te drinken? Zit er een pauze in de film?

Bekijk hier de meest gestelde vragen

Regie Will Koopman
Cast

Jeroen Krabbé, Renée Soutendijk, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst

Genre Komedie
Land Nederland
Gesproken taal Nederlands
Ondertiteling

N.v.t.

Tijdsduur 104 minuten
Kijkwijzer
Datum za 23-12
Tijd 16:30 - 18:20
Genre Film
Prijs € 11,50 Normaal
€ 10,50 Supporter
€ 8,00 Student
Bestel tickets

Meer Buitenbios im Schnee