Buitenbios im Schnee / Priscilla

Sofia Coppola

We toveren onze binnenplaats om tot een winter-film-paradijs!
Film Buitenbios

Nieuwe film van Sofia Coppola (Lost in Translation) over de relatie tussen Elvis en Priscilla, door de ogen van Priscilla.

Priscilla Beaulieu was veertienjaar oud toen ze werd uitgenodigd op een feestje van Elvis Presley. Dé Elvis Presly. Een van de grootste rocksterren ter wereld werd voor Priscilla een meeslepende liefde, een steun in eenzame dagen, een kwetsbare beste vriend. Ze verhuisde naar Graceland, het begin van een nieuwe leven vol roem en welvaart. Maar weet je als veertienjarige eigenlijk wel wat daar allemaal bij komt kijken? Door de ogen van Priscilla vertelt Sofia Coppola de onzichtbare kant van een grote Amerikaanse mythe: de lange relatie en het turbulente huwelijk tussen Elvis en Priscilla. Een portret over liefde en roem.

Buitenbios im Schnee

We toveren onze binnenplaats om tot een winter-film-paradijs! In de kerstvakantie zie je de fijnste (kerst)films in de buitenlucht. Kleed jij je dik aan: skipakkie, mutsje, snowboots. Dan zorgen wij voor de rest.

Een winterse binnenplaats, een mooie film, glühwein en warme choco, lekkere hapjes, fleecedekentjes, verwarmde kussens en een koptelefoon (fijn voor geluid én warme oren). Het beloven mooie winteravonden te worden!

Tip: neem je eigen mok mee! Dan krijg je korting op je warme choco of Glühwein!

Het volledige programma
Buitenbios im Schnee

Meest gestelde vragen

Wat kost een kaartje? Hoe blijf ik warm? Wat als het gaat regenen? Waar kan ik parkeren? Valt er iets te snacken? Te drinken? Zit er een pauze in de film?

Bekijk hier de meest gestelde vragen

Regie Sofia Coppola
Cast Cailee Spaeny, Jacob Elordi, Ari Cohen, Dagmara Dominczyk
Genre Drama
Land VS
Gesproken taal Engels
Ondertiteling

Nederlands

Tijdsduur 113 minuten
Kijkwijzer
Datum za 06-01
Tijd 19:30 - 21:35
Genre Film
Prijs € 11,50 Normaal
€ 10,50 Supporter
€ 8,00 Student
Bestel tickets

Meer Buitenbios im Schnee