Buitenbios im Schnee / Charlie and the Chocolate Factory (6+)

Tim Burton

We toveren onze binnenplaats om tot een winter-film-paradijs!

De excentrieke Willy Wonka (Johnny Depp) stelt zijn chocoladefabriek open voor vijf kinderen en deelt met hen de geheimen van zijn verbazingwekkende lekkernijen.

Het enige wat de kinderen moeten doen is een gouden winkel vinden in een van Wonka’s chocoladerepen. Het is de diepste wens van Sjakie om de fabriek in te gaan, maar zijn familie heeft het niet breed en kan hem niet oneindig veel repen geven. Met het beetje geld dat hij heeft waagt hij de gok en koop hij een Wonka reep, mét tot zijn grote verbazing een gouden ticket!

Buitenbios im Schnee

We toveren onze binnenplaats om tot een winter-film-paradijs! In de kerstvakantie zie je de fijnste (kerst)films in de buitenlucht. Kleed jij je dik aan: skipakkie, mutsje, snowboots. Dan zorgen wij voor de rest.

Een winterse binnenplaats, een mooie film, glühwein en warme choco, lekkere hapjes, fleecedekentjes, verwarmde kussens en een koptelefoon (fijn voor geluid én warme oren). Het beloven mooie winteravonden te worden!

Tip: neem je eigen mok mee! Dan krijg je korting op je warme choco of Glühwein!

Het volledige programma
Buitenbios im Schnee

Meest gestelde vragen

Wat kost een kaartje? Hoe blijf ik warm? Wat als het gaat regenen? Waar kan ik parkeren? Valt er iets te snacken? Te drinken? Zit er een pauze in de film?

Bekijk hier de meest gestelde vragen

Regie

Tim Burton

Cast

Freddie Highmore, Johnny Depp, David Kelly, Helena Bonham Carter

Genre

Komedie, Familie

Land

VS/VK

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Tijdsduur

115 minuten

Kijkwijzer

6+

Datum wo 27-12
Tijd 16:30 - 18:30
Genre Film, Kinderen
Prijs € 11,00 Normaal
€ 9,50 Supporter
€ 9,50 Kind
€ 8,00 Student
Bestel tickets

Meer Buitenbios im Schnee