Buitenbios im Schnee / The Holdovers

Alexander Payne

We toveren onze binnenplaats om tot een winter-film-paradijs!
Film Buitenbios

Humoristische kerstfilm over een docent op een Amerikaanse kostschool in 1970, die tijdens de kerstvakantie op de overgebleven scholieren moet passen.

De chagrijnige geschiedenisdocent Paul is de pineut. Hij is dit jaar uitgekozen om te fungeren als holdover. Oftewel, de leraar die tijdens de kerstvakantie op school moet blijven om op te passen op de leerlingen die niet naar huis kunnen. Een van die leerlingen is die rebelse Angus, die op het laatste moment van zijn moeder te horen krijgen dat ze de kerstdagen met haar nieuwe liefde gaat doorbrengen. Tegen alle verwachtingen in vormt Paul een band met de slimme onruststoker Angus en het hoofd van de schoolkeuken die onlangs haar zoon verloren heeft in Vietnam.

Een warme film en kerstklassieker in wording van regisseur Alexander Payne (Downsizing).

Buitenbios im Schnee

We toveren onze binnenplaats om tot een winter-film-paradijs! In de kerstvakantie zie je de fijnste (kerst)films in de buitenlucht. Kleed jij je dik aan: skipakkie, mutsje, snowboots. Dan zorgen wij voor de rest.

Een winterse binnenplaats, een mooie film, glühwein en warme choco, lekkere hapjes, fleecedekentjes, verwarmde kussens en een koptelefoon (fijn voor geluid én warme oren). Het beloven mooie winteravonden te worden!

Tip: neem je eigen mok mee! Dan krijg je korting op je warme choco of Glühwein!

Het volledige programma
Buitenbios im Schnee

Meest gestelde vragen

Wat kost een kaartje? Hoe blijf ik warm? Wat als het gaat regenen? Waar kan ik parkeren? Valt er iets te snacken? Te drinken? Zit er een pauze in de film?

Bekijk hier de meest gestelde vragen

Regie Alexander Payne
Cast Paul Giamatti, Tate Donovan, Carrie Preston, Gillian Vigman, Da'Vine Joy Randolph, Dominic Sessa
Genre Komedie, drama
Land VS
Gesproken taal Engels
Ondertiteling

Nederlands

Tijdsduur

133 minuten

Kijkwijzer
Datum wo 03-01
Tijd 19:30 - 21:55
Genre Film
Prijs € 11,50 Normaal
€ 10,50 Supporter
€ 8,00 Student
Bestel tickets

Meer Buitenbios im Schnee