Buitenbios im Schnee / The Old Oak

Ken Loach

We toveren onze binnenplaats om tot een winter-film-paradijs!
Film Buitenbios

De nieuwste en laatste film van de fenomenale Britse regisseur Ken Loach (I, Daniel Blake).

In een voormalige mijnwerkersstad staat The Old Oak, de laatste kroeg van het inmiddels vervallen plaatsje in Noord-Engeland. De lokale bevolking kan zelf amper het hoofd boven water houden en ziet hun woonplaats steeds verder leeglopen. Kroegbaas TJ hoort zijn mopperende, vaste klanten zwijgzaam aan. Als dan de pub ook nog eens met sluiting wordt bedreigt, zorgt de huisvesting van Syrische vluchtelingen in het stadje voor extra onrust. Maar een onwaarschijnlijke vriendschap brengt de verschillende werelden voorzichtig tot elkaar, met The Old Oak als gezamenlijk middelpunt.

Buitenbios im Schnee

We toveren onze binnenplaats om tot een winter-film-paradijs! In de kerstvakantie zie je de fijnste (kerst)films in de buitenlucht. Kleed jij je dik aan: skipakkie, mutsje, snowboots. Dan zorgen wij voor de rest.

Een winterse binnenplaats, een mooie film, glühwein en warme choco, lekkere hapjes, fleecedekentjes, verwarmde kussens en een koptelefoon (fijn voor geluid én warme oren). Het beloven mooie winteravonden te worden!

Tip: neem je eigen mok mee! Dan krijg je korting op je warme choco of Glühwein!

Het volledige programma
Buitenbios im Schnee

Meest gestelde vragen

Wat kost een kaartje? Hoe blijf ik warm? Wat als het gaat regenen? Waar kan ik parkeren? Valt er iets te snacken? Te drinken? Zit er een pauze in de film?

Bekijk hier de meest gestelde vragen

Regie Ken Loach
Cast Debbie Honeywood, Dave Turner, Ebla Mari
Genre Drama
Land Verenigd Koninkrijk
Gesproken taal Engels
Ondertiteling

Nederlands

Tijdsduur 113 minuten
Kijkwijzer
Datum do 28-12
Tijd 19:30 - 21:35
Genre Film
Prijs € 11,50 Normaal
€ 10,50 Supporter
€ 8,00 Student
Bestel tickets

Meer Buitenbios im Schnee