Conny Janssen Danst

Conny Janssen Danst

FRAMED

Window on the city
Dans Filmisch

In de nieuwste voorstelling van Conny Janssen Danst observeren we twaalf personages die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Via filmbeelden en livedans zien we slices of life en zoomen we in op de verschillende kleine levens. Met een mozaïek aan vertellingen ontdekken we wat hen verbindt. Waar hun individuele levens elkaar raken zonder dat zij dat zelf beseffen.

In FRAMED is een grote rol weggelegd voor video. Conny Janssen werkt daarvoor samen met decorontwerper Thomas Rupert en filmmaker Davide Bellotta. Een LED-scherm van 33 m2 representeert als een abstract schilderij de huid van de stad. De filmbeelden zijn als een lichtbron en gevoelssensor voor de avontuurlijke groep dansers bestaande uit jong talent en bekende gezichten. De muziek in FRAMED is een gevarieerde soundtrack die zich beweegt tussen kristalheldere klassieke muziek en filmisch stadse soundscapes.

‘Met FRAMED zien we verschillende levens in de stad: ieder in zijn eigen ritme en routine, ieder met zijn eigen verlangen. We creëren een associatieve wereld, een mozaïek van fragmenten waarin de figuren voorbijtrekken, ronddwalend in hun eigen gedachten. Juist in deze tijd, waarin we geïsoleerder leven dan we misschien willen, laten we zien dat iedereen op zijn eigen manier omgaat met het gevoel dat achter onze dagelijkse levens schuilt.’  – Conny Janssen

Let op:
In FRAMED komen lichtflitsen en stroboscopische effecten voor. Dit kan bij mensen met epilepsie een aanval uitlokken.

Over Conny Janssen

Conny Janssen presenteert pure dans die is ingekleurd met een menselijke touch. Janssen kiest ook nu voor dansers met een uitgesproken karakter die op het toneel staan als mensen van vlees en bloed. Breekbaar, strijdbaar en gepassioneerd. Motto van de choreograaf: in een wereld die steeds harder en onmenselijker wordt, moeten we ruimte maken voor persoonlijke verhalen.

5 april: inleiding met conny janssen

Voorafgaand aan de voorstelling op woensdag 5 april is Conny Janssen te gast voor een inleiding op de voorstelling. De inleiding vindt plaats in de Clubzaal en begint om 19.30 uur. De toegang is gratis, een kaartje bestel je tegelijk met een kaartje voor de voorstelling. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. 

Datum wo 05-04
Tijd 20:30
Genre Dans
Prijs € 23,00 Normaal
€ 21,00 Supporter
Bestel tickets
Datum do 06-04
Tijd 20:30
Genre Dans
Prijs € 23,00 Normaal
€ 21,00 Supporter
Bestel tickets
Datum vr 07-04
Tijd 20:30
Genre Dans
Prijs € 23,00 Normaal
€ 21,00 Supporter
Bestel tickets
Datum za 08-04
Tijd 20:30
Genre Dans
Prijs € 23,00 Normaal
€ 21,00 Supporter
Bestel tickets