Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Verkadefabriek Cultuurquiz

8-4-2022

Een jaartje overgeslagen – jeweetwaarom - maar we zijn back in business! Wanneer krijg je nu de kans je kennis te etaleren over Nomadland, Anthony Hopkins, The Queen’s Gambit en Fortnite om maar wat te noemen. Of vragen over Omar Sy in Lupin, Kafka, Kalvijn, Orkater en Erwin Olaf? En dan ook nog met je vrienden, collega’s en/of gezinsleden overleggen met ’n biertje of wijntje erbij? 

Laat eens per jaar je hersenen kraken. David Ernst presenteert alweer de negende editie van De Grote Verkadefabriek Cultuurquiz op vrijdag 8 april 2022.

Een quiz over film, media, muziek, theater, literatuur en beeldende kunst. Zes bloedstollende ronden. Met gephotoshopte beelden, filmfragmenten, live-acts en vragen waarvan de antwoorden op het puntje van je tong liggen. Uiteraard zijn er prijzen te winnen, maar hé… het gaat uiteindelijk om de eer en de gezelligheid. Wees er snel bij: alle laatste edities waren uitverkocht. 

Vorm een team van minimaal 2 en maximaal 4 mensen. Deelname kost €25 per team. Wees er snel bij: vorige edities waren uitverkocht.

KLIK HIER om je in te schrijven voor de editie van 8 april.