Déjà vu/ The Whale

Filmcursus Déjà vu voorjaar

Film Filmspecial

Op de hoogte zijn van de nieuwste films én er het fijne van weten? Volg dan de cursus déjà vu, binnenkort starten we met een gloednieuwe reeks. Combineer je filmbezoek met meer informatie, achtergronden en diepgang.

Vol enthousiasme graaft docent Mark Meuldijk onder de oppervlakte van een aantal (première)films. Hij bespreekt de film na en gaat in op het gebruik van camerastanden, scenario, dubbele bodems en verborgen betekenissen.

The Whale

Een aangrijpend drama van Oscargenomineerde regisseur Darren Aronofsky (Black Swan, Requiem for a Dream) met een fenomenale comeback van acteur Brendan Fraser (The Mummy Trilogy, Crash) als vader, die probeert opnieuw contact te maken met zijn vervreemde tienerdochter, gespeeld door rising star Sadie Sink (Stranger Things). 

Charlie (Brendan Fraser) leeft teruggetrokken en geeft Engelse les online. Hij heeft ernstig overgewicht en lijkt alles in zijn leven te zijn kwijt geraakt. Toch probeert Charlie, vol hoop, het contact met zijn 17-jarige dochter Ellie (Sadie Sink) te herstellen. Maar die neemt het hem kwalijk dat hij zijn gezin in de steek heeft gelaten. Langzaamaan ontdekken we hoe Charlie de man geworden is die we zien, en hoe hij hoopt toch een vader voor Ellie te kunnen zijn.

Regie Darren Aronofsky
Cast Brendan Fraser, Sadie Sink, Ty Simpkins, Samantha Morton
Genre Drama
Land VS
Releasedatum 16-02-2023
Tijdsduur 117 minuten
Kijkwijzer
Datum do 16-02
Tijd 19:40 - 22:25
Genre Film
Prijs € 16,50 Normaal Verkoop start 9-2-2023 om 18:00 uur
€ 14,50 Supporter Verkoop start 9-2-2023 om 18:00 uur
Bestel tickets

Ook interessant voor jou