Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Een avond met Grunberg

Een avond met Grunberg

Film Filmspecial

Een avond met de succesvolle schrijver: Arnon Grunberg (Blauwe maandagen, Fantoompijn, De asielzoeker, Tirza, Het Bestand).

Arnon Grunberg komt naar de Verkadefabriek ter gelegenheid van de vertoning van The Saint of the Impossible. Een film gebaseerd op het boekenweekgeschenk dat Grunberg in 1998 schreef: De Heilige Antonio.

Filmkenner Coen Haver trapt de avond af met een korte lezing over de film en het boek. Na de lezing kijken we de film The Saint of the Impossible. Coen interviewt na de film Arnon Grunberg, ook is er een gelegenheid om al je vragen te stellen. Onder het genot van een drankje sluiten we de avond af in de serre en is Arnon Grunberg aanwezig om je boek te signeren.

Over de film

De jonge latino-tweeling Paul & Tito uit Peru zijn illegaal in New York, waar ze de kost verdienen als maaltijdbezorgers. Naast geldproblemen dreigt uitzetting. De tienerbroers denken dat het verlies van hun maagdelijkheid dé oplossing voor al hun ellende gaat zijn. Daarom bidden ze tot de Heilige van Hopeloze Gevallen. Hun gebeden lijken eindelijk verhoord wanneer ze tijdens de hete zomer bij een taalles Kristin ontmoeten: een mooie, pittige Kroatische meid.

Wat Paul en Tito niet weten, is dat Kirsten er haar eigen demonen en ideeën over de liefde op na houdt. Zo blijkt de Amerikaanse Droom een regelrechte val en nachtmerrie. Ook voor hun moeder Rafaella, die later probeert te achterhalen welk drama zich precies heeft afgespeeld door het geheime romantische leven van haar jongens boven tafel te krijgen. Een oorspronkelijk en bitterzoet drama.

Regie

Marc Raymond Wilkins

Cast

Magaly Solier, Brian Dole, Arnon Grunberg

Genre

drama

Land

Zwitserland

Releasedatum

19-05-2022

Tijdsduur

99 minuten

Kijkwijzer

12+

Datum wo 25-05
Tijd 19:30 - 22:30
Genre Film
Prijs € 17,50 Normaal
€ 15,00 Supporter
Bestel tickets
Ga verder met bestellen Account activeren