Droom Groot No. 2

Droom Groot No. 2

Te Gast: Eva Jinek en Merel Westrik

Na het succes van Droom Groot deel één is Eva Jinek terug met opnieuw een zeer persoonlijk boek vol levenslessen van bekende en minder bekende voorbeelden.  

‘Wees jezelf’, ‘spreek je uit’, ‘ga ervoor’: dit soort aanmoedigingen vliegen ons steeds vaker om de oren, maar hóé doe je dat precies, jezelf zijn en je uitspreken?

In Droom groot No. 2 zoekt Eva Jinek samen met meer dan twintig rolmodellen naar het antwoord op die vraag. Mensen die zij persoonlijk bewondert vanwege hun bijzondere prestaties én omdat ze op cruciale momenten dapper waren. Omdat ze tegenslag weten om te zetten in schoonheid en ze de kracht vonden om iets van hun leven te maken. Ze durven zich uit te spreken als het nodig is – en weten daarom als geen ander waarom het zo belangrijk is dat we als mens onze stem laten gelden.  

Op 29 februari gaat collega presentator en vriendin Merel Westrik met Eva Jinek in gesprek over de totstandkoming van het boek, over de gesprekken met de geïnterviewden en over hun levenslessen. Ook praten zij over het portret dat Eva over haar vader schreef en hoe Eva haar eigen stem kwijtraakte – en hoe ze die weer terug vond.

Het publiek krijgt de kans om vragen te stellen en na afloop een gesigneerd exemplaar van het net verschenen Droom groot No. 2 te kopen.

Datum do 29-02
Tijd 20:00 tot 21:30
Prijs € 10,00 Normaal
Zaal Clubzaal