Falling

Falling

Misiconi

Theaterfestival Boulevard
Falling

Falling

Misiconi

Theaterfestival Boulevard

Wat betekent het om de controle te verliezen? Weten we nog hoe we moeten vallen?

Falling is een betoverende voorstelling met wervelende winden en vallende figuren. Het stuk verkent zwaartekracht, prikkelt de verbeelding en zet zintuigen op scherp. Ventilatoren en windmachines op het toneel, die door dansers en bezoekers worden aangestuurd, laten het lijken alsof de dansers steeds vallen. Een verbeelding van de onvoorspelbaarheid van het leven, met de wind als symbool voor het hand in hand gaan van vrijheid en vernietiging.

Het idee achter de voorstelling ontstond door een emotionele gebeurtenis in het leven van artistiek leider Joop Oonk; een goede vriend kreeg een hersenbloeding. Falling symboliseert de momenten van in controle zijn, de controle verliezen en de impact van een traumatische ervaring op en de veerkracht van mensen en hun dierbaren. 

Falling is een coproductie met Theaterfestival Boulevard en V2_ Lab for the Unstable Media (Rotterdam). De voorstelling is onderdeel van een trilogie over bewegingen (water, wind en tussentijd) waarmee Oonk de norm rond beweging en mobiliteit van (in)valide lichamen bevraagd. 

Deze voorstelling gaat op zondag 4 augustus tijdens Boulevard in première. 


Deze voorstelling is onderdeel van Theaterfestival Boulevard. De kaartverkoop gaat via Theaterfestival Boulevard.
 

Datum zo 04-08
Tijd 19:00 tot 20:30
Prijs  
Zaal Kleine Zaal
Koop kaarten
Datum ma 05-08
Tijd 19:00 tot 20:30
Prijs  
Zaal Kleine Zaal
Koop kaarten
Datum di 06-08
Tijd 19:00 tot 20:30
Prijs  
Zaal Kleine Zaal
Koop kaarten

Kies een taal