George en Eran producties / Club Classique

George en Eran producties / Club Classique

LEVEN

LIvemuziek Theater

Je bent jong en haalt alles uit het leven. Heen en weer stuiterend van de ene grote gebeurtenis naar de andere. Alles dat je meemaakt is groots, groter dan het leven zelf. Totdat het leven besluit een andere wending te nemen.

Adam Kissequel en George Elias Tobal zijn in het echte leven al sinds hun schooltijd bevriend. Zo’n hechte vriendschap waarbij je elkaar nooit uit het oog verliest. In LEVEN staan ze samen op het toneel en worden we meegezogen in het verhaal over hoe zij bevriend raakten met Roos. We leren drie bruisende jongelingen kennen die alles uit het leven halen, geen minuut wordt verspild. We voelen de kracht van vriendschap en liefde op alle mooie momenten in het leven.

Die kracht is nog veel belangrijk als het niet zo goed gaat. In LEVEN komt menselijkheid in al haar facetten naar voren wat zorgt voor een intense herkenbaarheid. Een voorstelling waarbij een oprechte lach en een diepgevoelde traan heel dicht bij elkaar liggen.

Sommige emoties laten zich niet in taal vatten en waar woorden tekort schieten klinkt de muziek van Club Classique. Ze spelen strijkkwartetmuziek van o.a. Borodin, Britten en Ravel en verweven woord, emotie en klank met elkaar tot een dynamische ervaring.

George & Eran Producties

George & Eran Producties is een theatergezelschap waarvan George Elias Tobal en Eran Ben-Michaël het hart vormen. Zij produceren nieuwe, zelfgeschreven stukken die een menselijk gezicht geven aan grote thema’s in de buurt, de stad, het land en de wereld. 

Met humor en zelfspot maken ze brandende kwesties die ieders dagelijks leven kunnen binnendringen, inzichtelijk en invoelbaar. De voorstellingen van George en Eran begeven zich op het snijvlak van geëngageerd toneel en stand-up. Ze zijn onontkoombaar persoonlijk en vertellen ontroerende en geestige verhalen die met een universele zeggingskracht kloppen aan de poorten van de Nederlandse cultuur.

Club Classique

Dit avonturiersensemble kom je overal tegen: in de concertzaal, om de hoek in het café, thuis op de buis, zomaar in het wild in een weiland en nu dus in de theaters. Voorstellingen van Club Classique zitten vol spannende combinaties, onverwachte twists en ontroerende verhalen. Via de muziek vinden werelden elkaar en worden verhalen verklankt. Klassieke muziek is nog nooit zo divers geweest. 

Violiste Myrthe Helder en cellist Leonard Besseling zijn het kloppend hart van Club Classique. Voor elk project zoeken ze naar nieuwe samenwerkingen en thema’s en vinden daar de juiste musici bij. Ze toeren regelmatig met de meest uiteenlopende voorstellingen door het land.

Acteurs

Adam Kissequel en George Tobal

Violist

Myrthe Helder

Cellist

Leonard Besseling

Filmmaker

Gijs Besseling

Regisseur

Abdel Daoudi

Regie-assistent

Iris Vaessen

Datum wo 22-05
Tijd 20:30
Prijs € 20,00 Normaal
€ 18,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 21-5-2024 om 20:30 uur
Zaal Grote Zaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou