Grof Geschud

Grof Geschud

Kroost

Als ex-geliefden slopen Lander en Myrthe moeiteloos de façade van elkaars gezin. Ook in Kroost laat Grof Geschud geen spaander van zichzelf en elkaar heel. Kom dus zeker kijken voor er niets meer van hen over is.

Hoeveel familieweekenden moet je in een jaar bezoeken om een goede dochter te zijn? Waarom wordt Lander altijd verliefd op zeer intense vrouwen? Kan hij daar zijn vader op de een of andere manier de schuld van geven? Moet je jezelf wel willen reproduceren? En is Myrthe erfelijk belast of door eigen toedoen zo’n obsessieve dwangneuroot? 

Over Grof Geschud

Het Vlaams-Nederlands cabaretduo Grof Geschud studeerde af aan de Koningstheateracademie en werd als jongste ooit genomineerd voor de Neerlands hoop met hun debuut Lijmen. Toen waren ze nog een koppel. Vervolgens gingen ze uit elkaar en maakten daar de bekroonde voorstelling Broeden over. Nu komen Lander Severins, de romantische Belg, en Myrthe van Velden, de Hollandse nuchterheid zelve, met Kroost: poëtisch cabaret vol humor, muziek en ontroering.

Datum do 06-06
Tijd 20:30 tot 22:10
Prijs € 19,00 Normaal
€ 17,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 5-6-2024 om 20:30 uur
Zaal Grote Zaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou