Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Henry van Loon

Henry van Loon

Jannie The Show Dog

Try-out

Henry bevindt zich alweer in een spiksplinternieuwe levensfase: Kinderen en Puppies luidde de werktitel voor zijn nieuwe programma. Toen Henry zijn vriendin met jonge kinderen ontmoette, werd hij namelijk zomaar ‘stiefvader’ of ‘bonuspapa’ of ‘jij bent niet mijn echte papa!’. Daarna nam Henry ook nog de pup Jannie The Show Dog in huis.

Zijn burgermansbestaan was een feit. Als klap op de vuurpijl is hij vader geworden van een dochter. Het gezin vormt het thema van zijn nieuwe voorstelling. Misschien wel herkenbaarder dan ooit, maar grappig en onnavolgbaar als altijd.

Studententip!

''Een fuifje in de zaal bij Henry. Dit is een avond ongegeneerd in je broek pissen van het lachen.'' - Merel (marketingstagiaire en student)

Goedkoop naar de film of het theater? Dat kan in de Verkadefabriek!
Beter! Plof, aan het einde van de dag, neer in de filmzaal - kost je maar 8 euro. Of ga naar de beste cabaretiers, fijnste concerten en de nieuwste generatie dans- en theatermakers voor een tientje. Daarvoor of daarna (of allebei) bestel je een goed koud biertje in het café. We zien je wel verschijnen!  

De studentenkorting geldt op de dag zelf, aan de kassa van de Verkadefabriek, op vertoon van je collegekaart of CJP-pas. 

Alles over studentenkorting
Studententip!
Datum vr 02-09
Tijd 20:30
Genre Cabaret
Prijs € 19,00 Normaal
€ 17,00 Supporter
Ga verder met bestellen Account activeren

Ook interessant voor jou