IK... eh ik (6+)

Het Houten Huis

IK... eh ik (6+)

Het Houten Huis

IK... eh ik (6+)

Het Houten Huis

Ik loop de laatste tijd te vaak tegen mezelf aan.

Vanochtend vertrok ik op tijd van huis, maar eenmaal buiten bleek ik gedeeltelijk nog in bed te liggen. Toen ik ‘s avonds terugkwam, had mijn achtergebleven ik de deur geblokkeerd. Door het raam zag ik hem door het huis rennen. Alles was overhoopgehaald. De letters uit de computer waren in de koelkast gepropt, mijn goudvis zwom tussen de kamerplanten en m’n vuile was hing buiten te drogen. Hijzelf glipte snel weg in het schilderij…

IK… eh ik is de winnaar van een Zilveren Krekel voor “meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie”!  Ook decorontwerper en -bouwer Douwe Hibma is in de prijzen gevallen.

de Volkskrant

''Eens in de zoveel tijd zie je een voorstelling die zo bizar goed is, dat je hem wel aan iedereen zou willen aanraden - ook al staat er 6+ achter de titel.''

Dagblad van het Noorden

"IK... eh ik is zowel muzikaal als verrassend, grappig, overdonderend, herkenbaar, vervreemdend, ontroerend en confronterend."

Theaterkrant

"De ongebreidelde fantasie waarmee de makers al dit soort levenspijn voor jong en oud voel- en behapbaar maken, zorgen voor een wonderbaarlijk knap evenwicht."

Regie/script

Elien van den Hoek

Muzikale compositie/spel

Martin Franke

Datum zo 17-12
Tijd 16:00 - 17:00
Genre Kinderen
Prijs € 12,50 Normaal
€ 10,00 Supporter
€ 10,00 Kind
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 16-12-2023 om 16:00 uur
Bestel tickets

Ook interessant voor jou