Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Een feest om te janken

House of Nouws

4+

Sinterklaasvoorstelling

Wegens ziekte van een van de acteurs kunnen de voorstellingen op zaterdag 4 december helaas niet doorgaan. Heb je kaartjes? Dan ontvang je persoonlijk bericht. We wachten nog op bericht over de voorstelling op zondag 5 december.

Zit je buik al vol met pepernoten? Zijn de verlanglijstjes goed gevuld? Het is tijd voor Sinterklaas! En daar hoort natuurlijk een bonte, grappige en leuke Sinterklaasvoorstelling bij voor de hele familie. Een feest om te janken is een voorstelling over verlanglijstjes, cadeautjes, hebberigheid en soms teleurstellingen.

Alles staat klaar, het huis is versierd, er is heerlijk snoepgoed en een veelbelovend cadeau. Maar de twee feestvarkens stralen niet, ze zijn juist een beetje gespannen. Want voor wie is nu dat ene prachtige cadeau? Er staat geen naam op… Is het een trompet? Zijn het rolschaatsen? En dan begint het cadeau er ook nog eens vanalles van te vinden. Is alles willen wel echt zo leuk, of geeft niks willen stiekem meer plezier?

In deze familievoorstelling voor de feestmaanden dompelt House of Nouws kleuters en hun volwassenen onder in een lenige voorstelling over verwachtingen. Om zich samen af te vragen of niks willen soms meer plezier geeft dan alles.

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen mogen volwassenen uit verschillende huishoudens niet naast elkaar zitten. Je krijgt daarom bij binnenkomst in de zaal een nieuwe plek aangewezen.

Over House of Nouws

House of Nouws maakt bonte voorstellingen over existentiële thema’s met veel humor en smeuïg spel. Ze zijn feestelijk ontregelend en kunnen niet bestaan zonder de ongecensureerde reacties van de kinderen.

‘Een feest om te janken’ is een productie van House of Nouws in samenwerking met De Verkadefabriek en STIP theaterproducties.

Datum zo 05-12
Tijd 11:00 - 11:45
Genre Kinderen
Prijs € 10,00 Normaal
€ 8,50 Supporter
€ 8,50 Kind
Bestel tickets
Datum zo 05-12
Tijd 15:00 - 15:45
Genre Kinderen
Prijs € 10,00 Normaal
€ 8,50 Supporter
€ 8,50 Kind
Bestel tickets
Ga verder met bestellen Account activeren

Regie en tekst

Sanne Nouws

Spel

Nina Fokker en Erwin Dòˆrr

Scenografie

Sanne Lips en Liesje Knobel

Lichtontwerp

Wilfred Loopstra

Productie

Jitske Weijand

Technisch producent

Marianne van Andel

Publiciteitsbeeld

Simon Wald Lasowksi