Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Jakop Ahlbom Company - Un unseen

In het nieuwe seizoen presenteert Jakop Ahlbom Company UNSEEN, een melancholisch liefdesdrama in de unieke visuele stijl van de makers van Lebensraum, Horror en SYZYGY. Fysiek, poëtisch en vol humor.

Een ongelukkige vrouw die het verleden niet van zich af kan schudden. Een echtgenoot die zich gefrustreerd en eenzaam voelt. Een stille inbreker die in lege huizen overnacht. De komst van deze inbreker zet hun relatie nog meer onder druk. Het doet hen beseffen wat werkelijk van waarde is. De kans op echte liefde wordt pas mogelijk als de inbreker zich helemaal onzichtbaar maakt.

UNSEEN is onder andere geïnspireerd op de Koreaanse film Bin Jip. Het toont Ahlboms fascinatie voor parallelle werkelijkheden. Tegelijkertijd behoudt de voorstelling de voor Ahlbom zo kenmerkende stijl waarin het fysieke, poëtische en humoristische samenvallen.

De pers over eerder werk van Jakop Ahlbom Company

'En als je denkt dat de wervelende choreografie tot zijn ultieme crescendo is gekomen, volgt er een nieuwe verrassing. Lebensraum blijft tot de laatste minuut volkomen onverwacht'

NRC over Lebensraum

Ahlbom weet met zijn special effects werkelijk te verrassen, de grenzen van zijn inventiviteit zijn verbluffend. Horror is duister, huiveringwekkend, smerig, komisch en absurd, en bovendien zeer goed gespeeld.

Parool over Horror

De achteloosheid waarmee het absurde als normaal wordt gepresenteerd en geaccepteerd, is fantastisch

De Volkskrant over Innenschau

Credits

Met

Jakop Ahlbom, Silke Hundertmark, Reinier Schimmel

Datum do 13-01
Tijd 20:30 - 22:00
Genre Theater
Prijs € 22,00 Normaal
€ 20,00 Supporterpas
Bestel tickets
Ga verder met bestellen Account activeren