Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Jazz Factory - Anton Goudsmits Ton Petit+

Gitarist Anton Goudsmit is een wervelwind van creativiteit, in staat de luisteraar te fascineren met zijn verbluffende gitaarspel en levendige persoonlijkheid.

Hij wordt ook wel ‘de leukste gitarist van Nederland’ genoemd, ‘vanwege zijn extatische mimiek, maar ook door hoe hij speelt: vol overgave’, aldus de Volkskrant. Goudsmits gitaarspel en composities getuigen van een bijzondere inventiviteit, originaliteit en spontaniteit.

In de Jazz Factory – waar de gitarist al eerder met diverse groepen op het podium stond – presenteert Goudsmit nieuw eigen materiaal van het in 2021 uitgekomen album Ton Petit met de Amerikaanse bassist Sean Fasciani, en coming man Tim Hennekes op drums. Als extra aanvulling voegen saxofonist Mete Erker en trombonist/lapsteelgitarist Joost Buis zich bij het trio. En dan krijg je dus Ton Petit +!

Anton Goudsmit maakte jarenlang deel uit van New Cool Collective. Daarnaast stond hij op het podium met groepen als The Ploctones, Fugimundi en Estafest. In 2010 won hij de Boy Edgarprijs.

Datum zo 20-03
Tijd 15:00 - 17:00
Genre Muziek
Prijs € 16,00 Normaal
€ 14,00 Supporter
Bestel tickets
Ga verder met bestellen Account activeren

Bezetting

Anton Goudsmit, gitaar 
Sean Fasciani, basgitaar 
Tim Hennekes, drums 
Mete Erker, saxofoon
Joost Buis, trombone, lapsteel gitaar