Benjamin Herman

Benjamin Herman

Jazz Factory

Saxofonist en muzikale allesvreter Benjamin Herman is al dertig jaar één van de meest productieve musici van zijn generatie.

Sinds de jaren negentig speelt hij over de hele wereld en bracht hij meer dan vijftig albums uit met zijn band New Cool Collective en onder eigen titel als soloartiest. Zijn opvallend diverse muzikale output bevat traditionele jazz, punkjazz en filmmuziek.

Op deze Tweede Kerstdag komt de saxofonist naar de Jazz Factory om een gloednieuw album met een gloednieuwe bandsound te laten horen.

Met zijn allernieuwste muzikale vehikel gooit hij het weer eens over een heel andere boeg. Geflankeerd door bassist Thomas Pol en drummer Jimmi Jo Hueting combineert Benjamin Herman dansbare grooves, elektronica en stevige baslijnen met een heerlijk scheurend saxofoongeluid waarin jazz, elektrofunk en jazzpunk samengaan. De ideale afwisseling na dagenlang kerstliedjes!

Dit is een concert met staan- en zitplaatsen. Je ticket is geldig voor beide opties, je mag op de avond zelf je plek uitkiezen.

Bezetting

Altsaxofoon

Benjamin Herman 

Bas

Thomas Pol 

Drums

Jimmi Jo Hueting

Datum di 26-12
Tijd 15:00 - 16:30
Genre Muziek
Prijs € 20,00 Normaal
€ 18,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 25-12-2023 om 15:00 uur
Bestel tickets