Eric Vloeimans 'Wild Port of Europe'

Jazz Factory

Eric Vloeimans 'Wild Port of Europe'

Jazz Factory

Eric Vloeimans 'Wild Port of Europe'

Jazz Factory

Eric Vloeimans 'Wild Port of Europe'

Jazz Factory

Eric Vloeimans neemt je in dit nieuwe programma mee naar de haven van Rotterdam. Voor de film Wild Port of Europe van Willem Berent schreef Vloeimans de muziek. Een film over dieren die leven in de Rotterdamse Haven.

Voor het vervolg van de succesvolle documentaire De Nieuwe Wildernis (2013) werd Eric Vloeimans uitgenodigd de muziek te maken voor de nieuwe film van Willem Berents: Wild Port of Europe. De opdracht om het in het kleine te zoeken, met alle aandacht gericht op de dieren, bleek Vloeimans op het lijf geschreven. In de alleskunners Jörg Brinkmann, Dirk-Peter Kölsch en Mark Tuinstra vond hij de perfecte kompanen om zijn muziek vorm te geven. 

In Wild Port of Europe ondersteunt de muziek de beelden, maar die mag zelf daarnaast ook ten volle excelleren: sfeervolle havenbeelden en pakkende melodieën bij de dieren… muziek kortom met vele gezichten, zoals we die van Vloeimans kennen. Denk aan een nest baby-egeltjes, een torenvalk op zoek naar voedsel, de trek van de rugstreeppad, de bunzing op jacht naar een konijn – dit en veel meer neemt u mee op een muzikale reis naar de haven van Rotterdam.

Bezetting

Trompet

Eric Vloeimans

Cello

Jörg Brinkmann

Slagwerk

Dirk-Peter Kölsch

Gitaar

Mark Tuinstra

Datum za 10-12
Tijd 20:30 - 22:00
Genre Muziek
Prijs € 20,00 Normaal
€ 18,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop start 9-12-2022 om 20:30 uur