Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Jef Neve & Teus Nobel

Jazz Factory

Jef Neve geldt als een van de meest vooraanstaande Belgische jazzmusici, speelt wereldwijd op de belangrijkste jazzfestivals en wordt geroemd om zijn veelzijdigheid. Een pianist met een groot hart voor vernieuwing en avontuur, zonder dat hij pure lyriek en klankschoonheid uit het oog en oor verliest. In de Jazz Factory stapt Neve het podium op met de veelzijdige Nederlandse trompettist Teus Nobel.

Naast jazz spelen ook pop- en klassieke muziek een belangrijke inspiratiebron voor Jef Neve die samenwerkte met zangers als José James, Jamie Cullum en Gabriel Rios.

“Een van de fijnste belevingen die een jazzliefhebber zich kan wensen”, zo omschreef de Volkskrant in een 5-sterren recensie vorig jaar een concert van Teus Nobel. Net als Jef Neve musiceert de trompettist met een open vizier en laat hij zich niet graag in muzikale hokjes stoppen. Zo bracht hij de afgelopen tijd niet alleen een akoestische jazzplaat uit, maar ook een album met muziek van de Braziliaanse componist Antonio Carlos Jobim.

Datum zo 09-01
Tijd 15:00 - 16:15
Genre Muziek
Prijs € 16,00 Normaal
€ 14,00 Supporter
Bestel tickets
Ga verder met bestellen Account activeren