Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Mudita & Marilyn Mazur

Jazz Factory

November Music

De ongerepte schoonheid van de natuur vangen in klanken en melodieën. Het Nederlandse trio Mudita is er een meester in. Wonderschone, lyrische muziek die ongemerkt bruggen slaat tussen vrijzinnige improvisatie, teder minimalisme, melodieuze jazz, volksmuziek en pop.

Het in 2015 opgerichte trio rond vocaliste Sanne Rambags, trompettist Koen Smits en pianist Sjoerd van Eijck neemt een geheel eigen plaats in binnen de Nederlandse muziekscene. Na het winnen van de Edison muziekprijs 2018 (jazz/world) voor hun debuutalbum Listen to the Sound of the Forest ging het crescendo voor Mudita.

Dit jaar volgde een ambitieus, tweede album, Nature of the Netherlands, waarop Mudita op indrukwekkende wijze de schoonheid van de Nederlandse natuurparken bezingt. "De composities klinken als oases van verstild, maar overal voelbaar en ten diepste bezield levenoordeelde dagblad Trouw.

Aangespoord door festival November Music gaat Mudita wederom het avontuur aan. Ze gaan in zee met de vermaarde Deens-Amerikaanse slagwerkster Marilyn Mazur (1955) die haar kunsten al vertoonde in bands van Miles Davis, Wayne Shorter en Jan Garbarek. In 2001 won ze de prestigieuze jazzprijs Jazzpar voor al haar inspanningen.

vocalen

Sanne Rambags

piano

Sjoerd van Eijck
 

trompet

Koen Smits

slagwerk

Marilyn Mazur

Datum zo 14-11
Tijd 13:30 - 14:30
Genre Muziek
Prijs € 16,00 Normaal
€ 14,00 Supporterpas
Bestel tickets
Ga verder met bestellen Account activeren

Meer November Music