Katinka Polderman -  Masterclass Beslisbomen maken

Katinka Polderman - Masterclass Beslisbomen maken

Katinka Polderman

Katinka Polderman is cabaretier, schrijver en maker. Toen de theaters tijdelijk hun deuren sloten, vond ze zichzelf opnieuw uit als beslisbomenmaker. Nu schrijft en tekent ze o.a. voor de Volkskrant en Onze Taal.

In mei verschijnt bij Lebowski het boek Beslisbos, met de beste beslisbomen tot nu toe én nieuwe, nog niet eerder gepubliceerde bomen. Hierin geeft Polderman een overzichtelijk en kordaat antwoord op vragen als 'Staat u in uw kracht?', 'In welk geologisch tijdvak bent u beland?' en ‘Bent u wakker of bent u woke?’

Om het boek te vieren geeft Polderman een aantal exclusieve masterclasses beslisbomen maken. Wat je kan verwachten? Een spectaculaire PowerPointpresentatie, in elkaar geknutseld door Polderman zelf. En wijze lessen over het maken van beslisbomen, over creativiteit en de lol van jezelf verrassen. Tussen de regels door leer je hoe je in het leven kunt staan als een echte beslisboomchirurg.

Het is geen cabaret, het zijn geen liedjes, het is geen theater, het is geen lezing. Het is een gelegenheidspowerpointpresentatie waarbij veel te lachen valt en hier en daar nog wat wordt opgestoken ook. Tegendraads, origineel en nuchter, zoals je van deze veelzijdige maker gewend bent.
 

Datum wo 10-05
Tijd 21:00 - 22:10
Genre Cabaret
Prijs € 18,00 Normaal
€ 16,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 9-5-2023 om 21:00 uur
Bestel tickets

Ook interessant voor jou