Leids Cabaret Festival

Leids Cabaret Festival

Finalistentour 2024

Leids Cabaret Festival

Leids Cabaret Festival

Finalistentour 2024

Leids Cabaret Festival

Leids Cabaret Festival

Finalistentour 2024

Het Leids Cabaret Festival geeft jong cabarettalent een kans om hun talenten te laten zien. Zie het als dé selectietraining van het cabaret. Want van eindeloos achter je spiegel blijven oefenen is nooit iemand ontdek.

Welke aanstormende talenten je die avond te zien krijgt, en wat ze spelen is nog niet bekend, maar bereid je voor op een avond vol actuele conferences, verhalend of muzikaal cabaret, fysieke slapstickvoorstellingen - en alles daar omheen en tussen. Overgoten met een groot gevoel voor humor.

Enkele oud-finalisten zijn: Najib Amhali, Lebbis & Jansen, Paulien Cornelisse, Lisa Ostermann, Jasper van der Veen, Wim Helsen, Kasper van der Laan, Martijn Kardol, Micha Wertheim, Tim Fransen en Katinka Polderman.

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood. De talenten van 'het Leids' mogen natuurlijk niet ontbreken bij de Young Blood voorstellingen dit seizoen.

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 30 en door het jaar heen komen er zelfs nog een aantal bij.

Ja, vertel me meer over die pas!
Datum za 11-05
Tijd 20:30
Prijs € 19,00 Normaal
€ 17,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 10-5-2024 om 20:30 uur
Zaal Grote Zaal
Laatste tickets