Lisa Ostermann

Lisa Ostermann

Met z'n allen

Lisa Ostermann werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Nu komt ze met haar eerste avondvullende voorstelling naar de Verkadefabriek.

Verwacht scherpe grappen en muzikale intermezzo’s, begeleid door een funky live-band/breakdancegroep die bestaat uit Lisa.

Met z'n allen is een voorstelling over hoe we uit alle macht proberen de sfeer erin te houden: soms vol enthousiasme, maar regelmatig ook uit pure wanhoop. Veel zin heeft het echter niet, want de sfeer trekt zich er weinig van aan.

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood

Haar eerste avondvullende programma na haar succesreeks op het Leids Cabaret Festival waar ze in 2020 alle prijzen (de Juryprijs, de Publieksprijs én de Studentenjuryprijs) in de wacht sleepte. Need we say more?

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 30 en door het jaar heen komen er zelfs nog een aantal bij. 

Ja, vertel me meer over die pas!
Datum za 03-12
Tijd 20:30
Genre Cabaret
Prijs € 16,00 Normaal
€ 14,00 Supporter
Bestel tickets

Ook interessant voor jou