Lisa Ostermann

Lisa Ostermann

Makkelijk in de omgang (try-out)

Lisa Ostermann is terug. Met Makkelijk in de omgang. De voorstelling die aardig zijn weer sexy gaat maken. 

Makkelijk in de omgang. Veel mensen vinden dat ze het zijn. Weinig mensen zijn het. Lisa Ostermann is het! Deze voorstelling zal het definitieve bewijs leveren. Wordt niet makkelijk, verwacht men. Maar wel grappig.

Lisa combineert scherpe grappen met bitterzoete liedjes en onverwachte wendingen. “Een overrompelend talent,” noemde de Theaterkrant haar, naar aanleiding van haar eerste voorstelling. Ze won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021.

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood. Dit is Lisa Ostermann haar tweede avondvullende programma na de succesreeks op het Leids Cabaret Festival waar ze in 2020 alle prijzen (de Juryprijs, de Publieksprijs én de Studentenjuryprijs) in de wacht sleepte. Need we say more?

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 30 en door het jaar heen komen er zelfs nog een aantal bij.

Ja, vertel me meer over die pas!

Pers over Met z'n allen

''cabaretrevelatie''

AD

''heerlijke grappen en de fijnste liedjes''

De Telegraaf

''schudt oneliners en originele gedachtes uit haar mouw tot er niet één meer bij kan''

Theaterkrant
Datum za 28-10
Tijd 20:15
Genre Cabaret
Prijs € 17,00 Normaal
€ 15,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 27-10-2023 om 20:15 uur

Ook interessant voor jou