Lucas De Man

Lucas De Man

Morgen met Lucas

Huismaker Actueel Talkshow

Bereid je voor op een rollercoaster langs mogelijkheden en uitdagingen. Lucas De Man stelt je voor aan muzikanten, wetenschappers, filosofen en speciale gasten die je meenemen in (de toekomst van) geluk, eeuwig leven, natuur en geld. 

Samen met onze huismaker en drie collega-theaters in het land (LUX Nijmegen, Zwolse Theaters en Theater de Vest in Alkmaar) maken we dit bijzondere project. Elke show komt een ander urgent thema aan bod. De avonden zijn enerverend, entertainend en emotioneel gelaagd. Lucas neemt je mee en schetst samen met gasten, muzikanten en kunstenaars een beeld van de heel nabije toekomst. In basis een werkelijke en mogelijke, maar fictie ligt op de loer. 

Editie 3: Natuur

Met biohacking en bio mimicry herdefiniëren we onze relatie tot de natuur. Spelen we voor God en zetten we de ecosystemen naar onze hand? Of laat het ‘afkijken van de natuur’ ons juist weer meer onderdeel voelen en zijn van de natuur? Kunnen we met biohacking onze planeet redden? En wie bepaald welke kant het opgaat? Wie kan er wel en wie kan niet de nieuwste techniek gebruiken?


De overige data/thema's: geluk (7 oktober), eeuwig leven (25 november) en geld (21 april).

Datum vr 10-02
Tijd 20:30
Genre Theater, Woord
Prijs € 19,00 Normaal
€ 17,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop start 9-2-2023 om 20:30 uur
Bestel tickets

Credits

Concept en host

Lucas De Man

Projectleiding en onderzoek

Amber Bloos

Productie en publieksbenadering

Charlot van der Meer

Onderzoek

Jana Heylen, Vera Breugem

Muziek

Michelle Samba, Marc Alberto

Filmscènes

Ahmet Polat

Vormgeving

SphereRender (Roos du Pree, Yifan Yaing)

Personages

Wisselend: Isil Vos, Chris Huys, Lev Avitan